Om Livsbanen

At være ung og finde vej i uddannelsessystemet og livet generelt kan være svært. Endnu sværere er det, hvis man har faglige eller sociale udfordringer, ikke har den fornødne støtte hjemmefra og/eller bor i et udsat boligområde uden rollemodeller.

Livsbanens grundtanke er, at hvis du får succes på ét område, kan du også finde ind til troen på dig selv og få succes på andre områder. 
Via kreative tilbud som rap, musik, film og multimedieproduktion i vores studier og via fysiske og kreative aktiviteter i FerieCamps og i en fodboldklub, FC Livsbanen, giver vi unge i udsatte positioner faglige og sociale succesoplevelser.

Vores aktiviteter ledes af professionelle konsulenter, som lever af deres kreativitet og deres sport, og som har lyst til at møde de unge i et fælles tredje og dele ud af deres viden. Disse møder med voksne rollemodeller og oplevelsen af at være god til noget giver de unge troen på, at de også kan få succes i andre sammenhænge – i skolen, jobmæssigt og privat.

Livsbanen er en folkeoplysende forening, og vores aktiviteter finansieres af fonde, puljer og tilskud. Desuden har vi en socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet af vores solgte ydelser går ind i drift af foreningen. 

Se Livsbanens projekter her

Untitled2

1 Response to Om Livsbanen

  1. hana says:

    hvor er i sjove

Leave a comment